Kattoremontti tarpeesi mukaan – remontoimme Vantaalta käsin

Kattoreiska on remontoinut tuhansia suomalaisia kattoja jo yli 20 vuoden ajan. Kuntokartoituksia on kertynyt miltei tuplasti. Olemme kunnostaneet niin yksityiskotien kuin esimerkiksi toimitilojen kattoja.  Saat kattoremontit aina avaimet käteen -periaatteella. Nopealla aikataululla toiveesi mukaan. Kattoremontti kannattaa tilata alan asiantutnevalta ammattilaiselta. Toimimme Vantaalta käsin koko Suomen alueella.

Luotettava remonttikumppani

Yrityksemme on saavuttanut korkeimman luottoluokituksen. Suoritamme remonttityöt vaativien laatumääräysten mukaan. Luotettavuudesta ja moitteettomasta työnjäljestä kertovat myös tyytyväiset asiakkaamme ympäri Suomen. Kattoremontti onnistuu Vantaalla ja lähiseudulla sekä Uusimaan alueella.

Tarjoamme lisäksi: 

Teemme, minkä lupaamme

Kattoreiskan remontit etenevät aina sovitussa ajassa. Tiedät aina, missä kohtaa remonttisi menee. Projekti alkaa ilmaisella kuntokartoituksella, joka tehdään paikan päällä kohteessasi. Kartoituksesta saat kirjallisen raportin, jonka perusteella teemme tarjouksen.

Tarjous sisältää kiinteän hinnan remonttikustannuksista. Tämän jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen, jonka mukaan suoritamme itse remonttityöt. Lopputarkastuksen jälkeen myönnämme kattoremontille kirjallisen 5 vuoden takuun.

Suunnittelusta toteutukseen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kattoremontin toteutus alkaakin aina erittäin huolellisesta suunnittelusta. Kun pienimmätkin yksityiskohdat otetaan jo suunnitteluvaiheessa huomioon, on toteutus nopeaa ja tasokkaasta työnjäljestä voi nauttia pitkään, jopa vuosikymmenien ajan.

Kysy tarjous jo tänään!

Tarjouksen kysyminen Kattoreiskalta kannattaa. Suoritamme kohteessasi ilmaisen kuntoarvion ja laadimme kiinteähintaisen, kilpailukykyisen tarjouksen. Tilaa kattoremontti jo tänään Vantaalle tai omalle paikkakunnallesi. Kysy tarjous niin saat selville, toimitammeko kattoremontit alueellesi.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kattoreiska
www.rakennusliikevantaa.fi