Kattoremontti Espoon seudulla

Vuotaako katto? Onko edellisestä kattoremontista kulunut jo vuosikymmeniä?

Kattoreiska suorittaa kattoremontit yli 10 000 katon kokemuksella. Toimimme pääasiassa Espoossa. Keikkatyöt onnistuvat myös muualla Suomessa joustavasti sopimuksen mukaan.

Vaikka katto näyttäisi pintapuolin hyvältä, voi rakenteissa piillä ongelmia. Katto kannattaakin tarkistuttaa ammattilaisella, jotta mahdolliset vauriot tulevat ilmi ja voidaan käydä korjaustöihin mahdollisimman pian. Vaikka remontilla alkaisikin olla jo hoppu, kannattaa se aina suunnitella ja toteuttaa huolellisesti osaavan kumppanin avulla. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja kalliilta vauriokorjauksilta myöhemmässä vaiheessa.

Katto kerralla kuntoon

Hoidamme kattoremontin nopeasti laadusta tinkimättä. Kattoremonttiin voi sisältyä pelti- tai tiilikatteen uusimisen lisäksi myös esimerkiksi kattoturvatuotteiden, vesikourujen ja -syöksyjen asennus tai lämpöeristeiden laitto. Kattoreiskan kautta remontointi sujuu vaivattomasti. Mitä kattosi tarvitseekaan, sen saat vaivattomasti yhdestä osoitteesta, yhdellä sopimuksella. Helppoa kuin heinän teko!

Kattoremontti takuutyönä

Panostamme tasokkaisiin materiaaleihin ja huoliteltuun työnjälkeen. Olemme ylpeitä laadukkaasta jäljestä, joten annamme kaikille kattoremonteille 5 vuoden kirjallisen takuun. Kaikki työntekijämme ovat remonttialan kokeneita ammattilaisia. Tietomme ja taitomme ovat aina ajan tasalla säännöllisten koulutusten ansiosta.

Toimiva katto suojaa rakenteita

Oikein asennettu ja laadukkaista materiaaleista rakennettu katto kestää sään vaihtelut ja suojaa rakenteita. Kiinnitämme huomiota erityisesti siihen, että katto on tuulettuva ja ohjaa sadevedet pois rakenteista. Kattoremontin yhteydessä voimme asentaa myös lisävarusteita, kuten tikkaita ja vesikouruja.

Kysy tarjous kattoremontista!

Kun suunnittelet kattoremonttia, kysy meiltä tarjous. Saat myös kuntokartoituksen täysin veloituksetta. Kartoitamme katon mahdolliset vauriot, joita voi olla esimerkiksi lahoaminen, home ja vesivuodot. Sovitaan vain sopiva aika, niin tulemme käymään paikan päällä. Toimimme mm. Espoossa sekä joustavasti lähikuntien alueella. Ota yhteyttä jo tänään, niin laitetaan kattoremontti hyvään alkuun!

Teemme kattoremontin huolellisesti ja ilman yllätyksiä Espoon seudulla

Kun tarvitset tekijää kattoremontille Espoon seudulla tai pääkaupunkialueella, kannattaa sinun siinä tapauksessa kääntyä ehdottomasti kokeneen ja luotettavan alan ammattilaisen puoleen. Ennen remonttiin ryhtymistä tarjoamme sinulle tarpeellista ja hyödyllistä konsultointia sekä kerromme sinulle seikkaperäisesti kattoremontin eri käytännön vaiheista ja katon uusimisesta saatavasta hyödystä, lisäksi saat tietoa työstä saatavasta kotitalousvähennyksestä – tämän vähennyksen avulla sinun on mahdollista saada tuntuvaa hyötyä kotitaloosi tehtävistä remonteista.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voi luottaa meihin läpinäkyvänä yrityksenä. Emme salaa tai pimitä tietoa vaan kerromme rehellisesti kaikista työvaiheista ja siitä, että ne varmasti tulevat tehtyä asianmukaisesti ilman tinkimistä laadusta, materiaaleista tai työn jäljestä. Haluamme, että saat meiltä vain parasta mahdollista vastinetta rahoillesi kestävän ja laadukkaan, oikeaoppisesti remontoidun katon merkeissä. Oikeaoppisesti remontoitu katto kestää tulevien vuosikymmenien ajan: läpi kuumien kesien ja sateisten syksyjen sekä runsaslumisten talvien.

Kaikki alkaa remonttitarpeen kartoittamisesta

Fakta on, että laadukkaista materiaaleista huolellisesti rakennettu vesikate kestää oikein asennettuna useiden kymmenien vuosien ajan, joten kattoremonttia ei kannata ryhtyä tekemään hätäillen ennen kuin nykyisen vesikatteen kunto on tarkistettu perinpohjaisesti ennen remontin aloittamista. Mikäli vanha vesikate on mahdollista käsitellä pelkällä kattohuollolla, tällöin vesikatteen uudistus ei ole välttämättä tarpeen. Me toteutammekin kokonaisvaltaisten kattoremonttien ohella myös pienemmät vesikattojen huoltotoimenpiteet Espoon seudulla varmalla otteella.

On kuitenkin syytä muistaa, että vesikatteillakin on oma käyttöikänsä, jota lyhentävät muun muassa normaalia voimakkaampi ulkoinen rasitus, aiemmat asennusvirheet tai tekemättä jääneet huollot. Kun vesikatteen käyttöikä on tulossa elinkaarensa päähän, kattoremontti on syytä tehdä mahdollisimman nopeasti jotta selvitään pelkällä vesikatteen vaihdolla kattorakenteiden täydellisen uusimisen sijaan.

Kun tarvitset tekijää kattoremontille Espoon alueella

Kun pelkkä kattohuolto ei enää auta ja tarvitset kokenutta ja luotettavaa tekijää kattoremontille Espoon alueella, me olemme aina valmiina palvelemaan. Ammattilaisen toteuttaman kattoremontti onnistuu varmasti ja oikeaoppisesti ilman, että matkalla törmää potentiaalisiin sudenkuoppiin jotka pahimmassa tapauksessa saattavat paisuttaa budjettia ja hidastaa koko urakkaa tuntuvasti. Etenkin pohjatyöt on syytä tehdä huolella, sillä monet kattoremontin aikana esiin nousevat ongelmat liittyvät helposti juuri huonosti tehtyyn suunnitteluun ja pohjatyöhön.

Kun ammattilainen vastaa urakan sujuvuudesta, tällaiset ongelmakohdat pystytään välttämään lujan tietotaidon ja alan kokemuksen ansiosta. Pähkinänkuoressa: väärässä paikassa säästäminen voi usein tulla paljon kalliimmaksi kuin suoraan ammattilaisen puoleen kääntyminen. Siksi kannattaakin harkita kahteen kertaan, haluaako kattoremonttiin ryhtyä itse tai teettää työtä ”tutulla harrastelijalla”. Sen sijaan me toteutamme kattoremontit Espoon ja naapurikuntien alueella takuutyönä, upottaen urakkaan kaiken tietotaitomme ja osaamisemme. Ajatuksenamme onkin, että sellaista jälkeä teemme myös muille kuin mitä itse haluaisimme vastaavassa tilanteessa saada – ja meillehän ei kelpaa kuin paras.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjouspyyntö kattoremontillesi Espoon seudulla

Kun epäilet kotisi tarvitsevan kattoremonttia tai vähintäänkin huoltoa, käänny oitis meidän puoleemme – kutsu meidät tarkistuskäynnille tai pyydä meiltä suoraan tarjous kokonaisvaltaiselle kattoremontille, jonka suoritamme luonnollisesti avaimet käteen -palveluna alusta loppuun, aina huolellisesta suunnittelusta laadukkaan toteutuksen kautta loppusiivoukseen. Muistathan myös, että yksityishenkilön omaan kotiin tehtävät remontti- ja huoltotoimenpiteet ovat aina kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä. Tämä laskee osaltaan remontin kokonaiskustannuksia mukavasti.

Onko kattoremontti Espoon seudulla juuri nyt sinulle ajankohtainen? Ota meihin yhteyttä, sillä paras aika kattoremontille on juuri nyt! Vastaamme mielellämme myös kaikkiin lisätiedusteluihin ja -kyselyihin kattoremonttia tai kattohuoltoa koskien, joten kysy pois – tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan! Tilaa kattoremontti heti.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kattoreiska
www.rakennusliikevantaa.fi