Tilaa kattoremontti Turussa, Tampereella tai Espoossa

Onko kattoremontin aika? Etsitkö osaavaa yritystä hoitamaan remonttityöt?

Kattoreiska on kattoremonttien vahva ammattilainen. Suoritamme kaikenlaiset kattotyöt yli 20 vuoden ja 10 000 katon kokemuksella. Kattoremonteille annamme 5 vuoden kirjallisen takuun – ja taas voit nauttia toimivasta ja kauniista katosta kymmeniä vuosia. Teemme kaikki kattoremontit Turun, Espoon ja Tampereen alueella.

Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä ja kuntia. Toimimme pääasiassa Vantaalla. Sopimuksen mukaan remonttityöt hoituvat sutjakasti koko Suomen alueella. Tarvittaessa myös muunlaiset kattotyöt, kuten kattoturvatuotteiden toimitukset, onnistuvat luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla. TIlaa meiltä paras kattoremontti!

Palvelumme: 

Yli 10 000 katon kokemuksella

Olemme remontoineet tuhansia kattoja ympäri Suomen.  Työn laadun takaavat ammattitaitoiset tekijät ja korkeatasoiset materiaalit. Päivitämme ammattitaitoamme säännöllisillä koulutuksilla, joten meillä on aina tuorein tieto kattojen remontoinnista. Kysy vaikka tyytyväisiltä asiakkailtamme!

Palkitusti paras kattoremontti

Kattoreiskalle on myönnetty useita remonttialan palkintoja. Yrityksemme on saanut myös AA-luottoluokituksen. Kuulumme lisäksi Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -palveluun. Kun etsit kunnollista remonttikumppania, voit luottaa meihin ja jättää remontoinnin huoletta käsiimme.

Kattoremontti on tarkkaa peliä! Teemme alueella Turku, Tampere, Espoo.Valmis katto näyttää upealta. Tilaa meiltä luotettavat kattoremontit!

Milloin katto kannattaa rempata?

Katto kannattaa remontoida hyvän sään aikana – tai ainakin silloin, jos edellisestä remontista on kulunut 30 vuotta. Muita remontin vaativia seikkoja ovat esimerkiksi katon halkeamat, ummehtunut haju, vuodot tai aluskatteen puuttuminen. Katto kannattaa remontoida aina mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta vältytään yllätyksiltä ja kalliilta vauriokorjauksilta.

Harkitsetko katon korjaamista itse?

Mikäli et halua itse korjata kattoasi, voit aina kääntyä ammattilaisen puoleen!

Tiedätkö kattosi kunnon?

Katon kuntoa ei näe pelkkää pintaa katsomalla, sillä vikaa voi löytyä myös syvemmältä. Katon kuntoon vaikuttavat sen tuulettuvuus, mahdolliset rakennevauriot sekä se, kuinka kondenssivesi johdetaan katolta pois. Katto kannattaakin aina tarkistaa kokonaisuudessaan ammattilaisen johdolla, jotta myös piilevät ongelmat löytyvät.

Tilaa ilmainen kuntokartoitus!

Kuntokartoituksessa tarkastamme kattosi kunnon. Saat myös arvion mahdollisesta korjaustarpeesta ja -kustannuksista. Kuntokartoitus on aina ilmainen. Tilaa heti – toimimme sopimuksen mukaan ympäri Suomen, pääasiassa Vantaalla.

Miten kattoremontti etenee vaihe vaiheelta ammattilaisten tekemänä?

Jokainen kattoremontti toteutetaan pääosin yksilöllisesti, mutta silti katosta ja kohteesta riippumatta jokaiseen remonttiin lukeutuvat aina tietyt työvaiheet laadukkaimman mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Ammattitaidolla tehtävät työosiot ovatkin varsin oleellinen seikka, jotta kattosi kestäisi mahdollisimman lujana ja laadukkaana Suomen vaihtelevissa sääoloissa tulevien vuosien ja vuosikymmenten ajan.  Kun hommasta vastaa ammattilainen, tiedät saavasi rahoillesi parasta mahdollista vastinetta – älä siis tyydy huonompiin vaihtoehtoihin!

1. Työmiehet saapuvat paikalle kohteeseen

Jokainen kattoremontti alkaa luonnollisesti aina sillä, että ammattitaitoiset ja luotettavat työmiehemme saapuvat paikalle kohteeseen sovittuna ajankohtana. Tästä alkaa useamman eri työvaiheen käsittävä urakka, jonka jälkeen pääset nauttimaan uudistetusta ja kestävästä katosta. Ja kuten tulet huomaamaan, sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään, vaan meidän toimestamme kattoremontti tapahtuu kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen -periaatteella.

2. Vanha katto puretaan työmiestemme toimesta

Jotta uusi katto voitaisiin asentaa, on vanha tietenkin ensin purettava pois alta. Työmiehemme aloittavat urakan purkamalla pois vanhan vesikatteen sekä tarkastamalla samalla kattorakenteiden kunnon.

3. Keräämme kaikki syntyvät purkujätteet pois

Kun vanhaa kattoa puretaan, syntyy siinä ohella suuri määrä erilaista purkujätettä. Hankimme paikalle siirtolavan, johon kaikki syntyvät purkujätteet kerätään talteen asianmukaista jatkokäsittelyä varten. Huolehdimme toki myös siirtolavan tyhjentämisestä.

4. Tarvittavat materiaalit toimitetaan paikalle

Tilaamme kaikki tarvitsemamme materiaalit, jotka toimitetaan luotettavasti perille sovittuna ajankohtana. Nostamme paikalle tuodun puutavaran ja aluskatemateriaalit valmiiksi katolle odottamaan omaa asennusvaihettaan. Sieltä ne ovat kätevästi saatavilla sitten kun niitä tarvitaan.

5. Työmiehemme tekevät rimoitukset ja asentavat aluskatteen ennen vesikatteen asentamista

Ennen aluskatteen asentamista katolle on ensin tehtävä pystyruoteet. Aluskatteen päälle laitetaan tuuletusrimat, jotta kattorakenteet pysyvät terveinä ja kosteus pääsee haihtumaan pois helposti. Tuuletusrimojen päälle asennetaan vaakaruoteet ennen kuin on vesikatteen vuoro.

6. Nyt päästään asentamaan tiilet tai katteet ja vesikate

Katolle nostetaan materiaalivalinnan mukaan ladottavat tiilet tai peltikatteet, ja samoin itse vesikate asennetaan tässä vaiheessa valmiiksi. Vesikatteen jälkeen asennetaan valinnan mukaan joko tiilet tai peltikatteet paikoilleen.

7. Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennus

Vesikatemateriaalien asentamisen jälkeen katto kaipaa osakseen vielä laadukkaat ja asianmukaiset kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät – niiden ansiosta kattosi pysyy paremmassa kunnossa, sillä esimerkiksi sadevesi ohjautuu pois katolta järjestelmiä pitkin alas maahan, kuten kuuluukin.

8. Piipunpellitys

Myös rakennuspellitykset (kuten esimerkiksi piipunpellit ja -hatut sekä listoitukset) kuuluvat olennaisena osana palveluihimme. Toteutamme edellä mainitut pellitykset varmalla otteella ja huolellisesti kattoremontin yhteydessä.

9. Loppusiivous kruunaa koko urakan

Kun olemme saaneet vesikatteen valmiiksi ja viimeistellyksi, koko projekti tarvitsee lopuksi enää vain pelkän loppusiivouksen. Viemme syntyneet rakennusjätteet pois mennessämme asianmukaista jatkokäsittelyä varten – ja tämän jälkeen kaikki on valmista.  Nyt asiantuntevasti ja huolellisesti uudistettu kattosi kestää jälleen vuosikymmenien verran eteenpäin, satoi tai paistoi!

 
Ota yhteyttä ja tilaa meiltä kattoremontti Turussa, Espoossa tai Tampereella!

Kun tarvitset ammattitaitoista yritystä huolehtimaan omasta kattoremontistasi, käänny turvallisin mielin meidän puoleemme ja pyydä tarjousta meiltä! Toteutamme kattoremontteja vuosien tuomalla kokemuksella ja lujalla alan ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudun alueella ja eteläisen Suomen seudulla kattavalla toimintasäteellä.

Meille on myös tärkeää pitää kiinni asiakkaan kanssa sovituista asioista, kuten esimerkiksi noudattaa kattoremonttiurakalle annettua aikataulua. Ja kuten työvaiheistakin huomaat, työskenneltyämme siivoamme jälkemme ja jätämme paikalle vain remontoidun ja kestävän katon, jonka alla kelpaa asustella niin talven paukkupakkasilla kuin kesähelteilläkin. Ota siis pidemmittä puheitta yhteyttä meihin ja tiedustele lisää – nyt on oivallinen aika tehdä kattoremontti!

Parhaan kattoremontin ainekset


By
Julkaistu:
Tämä on Katto-Reiskan paras kattoremontti-resepti.
5.0 stars based on 26 arvostelua

Prep time:
Cook time:
Total time:
Yield: 1 (1 roof)

Serving size: 1 medium or large roof
Tarvittavat ainesosat: Kasa rakennustarvikkeita
2 pakettia lauantaimakkaraa
Hyppysellinen Huumoria
82kg Katto-Reiskaa

Ohjeet:
1. Soita Reiskalle
2. Nauti uudesta katostasi.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kattoreiska
www.rakennusliikevantaa.fi